La nostra història

Carlos Garriga Pich

 

La nostra història comença a principis del segle passat a Sabadell, quant l'Emili Garriga, compaginant la seva feina de vigilant nocturn del Banc Sabadell, comença a fer matalassos de llana per les cases i masies de Sabadell. En aquells temps, no hi havien botigues i els matalassers treballaven a les cases i terrats dels seus clients, i fins i tot, alguna vegada en ple carrer.

Més endavant, es va afegir al negoci el fill gran de l'Emili, en Carlos Garriga, que ajudava al seu pare i a la vegada aprenia l'ofici de matalasser. Eren temps de molta feina i era un negoci creixent el de matalasser, ja que Sabadell creixia molt ràpid i hi havia molta demanda. En aquell temps la "botigueta" es trobava al C/ Illa num. 39, juntament amb el magatzem on es guardava la llana, el crin, la ploma, el miraguano i les teles de matalàs.

L'any 1962, en Carlos Garriga lloga una casa per fer-hi una botiga en els baixos i viure amb la seva família en el primer pis. Aquesta botiga és la del C/ Calderón, 68, on ens trobem en l'actualitat.

Aleshores ja compaginava la feina de matalasser, fent i refent matalassos de llana, amb la venda de tots els moderns productes que anaven apareixen en el mercat: molles, escumes i somiers de làmines.

Més endavant, un dels fills d'en Carlos, en Manel Garriga, s'incorpora al negoci seguint els passos del seu pare i el seu avi. Primer aprenent l'ofici de matalasser i més endavant adaptant la botiga, on ja no hi vivien, als nous temps que corrien.

Actualment el negoci està regentat per la quarta generació de la família Garriga, els fills d'en Manel, que juntament amb ell segueixen aconsellant i assessorant els seus clients.

Contacte

MATALASSERIA GARRIGA
C/ Calderón 68
08201 Sabadell

 

Teléfon:

937252737 937252737

 

Correu electrónic: info@mgarriga.com

 

OFERTES

Vol estar al dia de les nostres Ofertes i Promocions?

No deixi de visitarnos a Facebook

Matalasseria Garriga a les xarxes socials :

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Matalasseria Garriga

Llamar

E-mail

Cómo llegar